School Timings

ACADEMIC YEAR – 2018-19
MONDAY TO FRIDAY & FIRST AND THIRD SATURDAY
STD I TO X

Sl. No Title Time Duration
1 REPORTING 8.35 A.M  
2 SCHOOL ASSEMBLY 8.35 A.M TO 8.50 A.M 15 minutes
3 0-Period -Reading 8.50 A.M. TO 9.10 A.M 20 minutes
4 I - PERIOD 9.10 A.M. TO 9.45 A.M 35 minutes
5 II - PERIOD 9.45 A.M. TO 10.20 A.M 35 minutes
6 FIRST BREAK 10.20 A.M. TO 10.40 A.M 20 minutes
7 III - PERIOD 10.40 A.M TO 11.15 A.M 35 minutes
8 IV – PERIOD 11.15 A.M. TO 11.50 A.M 35 minutes
9 V – PERIOD 11.50 A.M. TO 12.25 P.M. 35 minutes
10 VI – PERIOD 12.25 P.M. TO 01.00 P.M 35 minutes
11 SECOND BREAK 01.00 P.M. TO 1.25 P.M 25 minutes
12 VII – PERIOD 1.25 P.M. TO 2.00 P.M 35 minutes
13 VIII – PERIOD 2.00 P.M. TO 2.35 P.M 35 minutes
14 IX – PERIOD 2.35 P.M. TO 3.05 P.M 30 minutes
15 Class Teachers Period 3.05 P.M. TO 3.10 P.M
16 VANDE MATRAM 3.10 P.M  

PRE-PRIMARY – [MONDAY TO FRIDAY]

Sl. No Classes Time
1 NURSERY 9.20 A.M TO 12.55 P.M
2 LKG 9.20 A.M TO 01.05 P.M
3 UKG 9.20 A.M TO 01.05 P.M
* All Saturdays and Sundays – Holidays.